MARDİN / ARTUKLU - 75.Yıl Borsa İstanbul Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİLİKLERİ

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜM SINIFLRADA ÖYKÜ KARTLARI HAZIRLAMA VE ANLATAMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİLKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA TÜM SINIFLRADA KARE BULMACA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA TÜM SINIFLARDA KELİME TÜRETME ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ MART AYI EYLEM PLANI DOĞURLUSUNDA TÜM SINIFLARDA ANLAMINI BUL ETKİNLİĞİ YAPILDI

Şbt

Dilimizin zengilikleri projesı kapsamında tüm sınıflarda "Atasözü/Deyim Resimleme" etkinliği yapıldı.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ KAPSAMINDA TÜM SINIFLARDA DRAMA İLE ATASÖZÜ/DEYİM ANLATMA ETKİNLİĞİ YAPILDI.

DRAMA ETKİNLİĞİNDE ÖZVERİ GÖZTEREN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KULUYORUZ.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYI FAALİYET PLANI DOĞURULTUSUNDA TÜM SINIFLARDA ANLAT BAKALIM ETKİNLİĞİ YAPILDI.

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUZ.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi ortaokul kademesi eylem planı çerçevesinde Ocak ayı etkinlikleri  Hatırlatmaca" etkinliği tüm sınıflarda yapıldı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi ortaokul kademesi eylem planı çerçevesinde Ocak ayı etkinlikleri kapsamında "Anlamını Bul Etkinliği" tüm sınıflarda yapıldı.

Ock

İl geneli 'Dede Korkut Hikayeleri' nden hareketle yeni bir hikaye yazma yarışmasına katılım sağlandı

Ock

ANAHTAR KELİMELERLE HİKÂYE ANLATMA YARIŞMASI  YAPILDI.