MARDİN / ARTUKLU - 75.Yıl Borsa İstanbul Ortaokulu

Ock

Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü yarışması okul birincisi eser ilçe milli eğitim müdürlüğüne gönderildi.

Yaroşmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü aşağıdaki linktedir.

Ock

Değerlerimiz kapsamında her ay belirlenen değere göre DEĞERLER KULÜBÜ PANOSU yenilenmektedir. Okul Değerler Kulübü'nde görevli öğretmenler ve öğrencilerimiz pano çalışmalarını ve etkinlikleri her ay yenileyerek gerçekleştiriyor.

Ock

Okulumuzda bir kültür haline gelmiş olan dönem sonu kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Ahmet AKTAY'ın ve tüm öğretmen arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltıda okul aidiyet ortamı pekiştirildi. Kahvaltı etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında tüm sınıflarda "Bilen Oturur Etkinliği" düzenlendi. Dilimizin Zenginlikleri Projesi yürütme komisyonu liderliğinde sınıflarda gerçekleştirilen etkinlik öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Ock

Bilinçli-güvenli internet kullanımı seminerleri düzenlendi.

Ara

LGS'ye girecek öğrencilerimizin sınav kaygılarını azaltmak için 8. sınıf derslerine giren öğretmenlerimiz tarafından seminer düzenlendi.

Ara

Okulumuz sosyal medya ekibindeki öğretmen arkadaşlarımızla beraber okul web sitemizde güncel haberler yayınlama deveam ediyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrenciler tarafından hazırlanan drama etkinliği konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Başarısı seviyesi düşük öğrencilere yönelik başarıyı arttırma çalışmaları. Öğrencilerimiz başarılarını arttırmak için Rehberlik Öğretmeni Bülent TAŞ tarafından verilen seminerlere katıldı.

Ara

Okulumuzda 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik Öğrenci Takip Sistemi (Öğrenci Koçluğu) başlatılmıştır.

Ara

OKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASABETİ İLE YEMEK DÜZENLENDİ.

Ara

OKULUMUZ DUVAR GAZTESİ YAYINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mardin Yıldızlar İl Birinciliği

Satranç Turnuvası 09-10 Aralık 2023 tarihlerinde Mardin/Artuklu Kasımiye Ortaokulu Satranç Salonunda yapıldı.

Turnuva sonucunda okulumuzu temsil eden Ahmet ÜZÜM 3. Olarak madalya almaya hak kazandı.

Öğerencimiz Ahmet ÜZÜM'ü  ve onu hazırlayan öğretmenimiz Şeyhmus KURTAY'ı tebrik ediyoruz.

Ara

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜL OLARAK ÖĞLEN YEMEĞİNE GÖTÜRDÜK.

OKUL OLARAK TÜM SINAVA GİREN  ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYOR VE DERECEYE GİREN ÖĞRENİCLERİMİZİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.