MARDİN / ARTUKLU - 75.Yıl Borsa İstanbul Ortaokulu

75.Yıl Borsa İstanbul Ortaokulu

İSTASYON MAH. 1 CAD. 75.YIL IMKB ORTAOKULU BLOK NO: 83/1 ARTUKLU / MARDİN
Vizyon
VİZYONUMUZ: Kurumsal kimliği ve Mardin’in kadim mirasını geleceğe taşıyan insan modeli ile bilgi toplumu olma yolunda, geleceğe yön veren bireyler yetiştirerek mensubu olmaktan gurur duyulan saygın bir kurum olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ: Mardin’in en güvenli ve huzurlu okulunda bilgi teknolojilerine dayalı en başarılı okul olarak kaliteli eğitim sunmak.
Başarılar
OKULUN/KURUMUN TARİHÇESİ: Okulumuz 2000 yılında İMKB Genel Müdürlüğü tarafından yapılmıştır. Okulumuzun 25 dersliği, Fen ve Teknoloji Laboratuvarı, Bilgisayar Laboratuvarı, Çok Amaçlı Salon ve kantini mevcut olup eğitim ve öğretim için ideal bir okuldur. Okulumuzda 1 Müdür,2 Müdür yardımcı, 40 öğretmen, 1 Sürekli İşçi, iş-kur Toplum Yararına Çalışma Programından 3 Temizlik Personeli görev yapmaktadır. Okulumuz 525 öğrenci mevcuduyla şube başına düşen öğrenci sayısı bakımından ideal sayılabilecek seviyededir.
ingili
VAR