MARDİN / ARTUKLU - 75.Yıl İMKB Ortaokulu

Ara

Sosyal Etkinlik

Ara

Okulumuzun öğretmenlerinden Mehmet Şerif Gezmez Emrullah Aldemir ve Davut Akay in yönetiminde olduğu Mardin Özel Sporcular Kulübü derneğinin gençlik hizmetleri ve il spor müdürlüğüyle ortaklaşa düzenlemiş olduğu 3 Aralık Dünya Engelliler Şenliğinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayin Yakup Sarı,  Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Sayın Hadi Çomaktekin ve Artuklu İlçe Milli Eğitim Özel Eğitim Şube Müdürü Sayın Seyyit İzci de hazır bulunmuştur. okulumuz özel eğitim sınıfı halay gösterisini sunmustur ve okulumuz öğrencilerinden Mehmet feyzi tas 30 metre koşuda il 2. Stranc musabakasinda il 1. ve masa tenisinde il birincisi olmuştur stranc madalyasini okul müdürümüz Sayın Nuri SARUHAN vermiştir

Kas

Mardin Artuklu Okullar Arası Futbol Turnuvasında  okul takımımız grupta birinci olarak çıktı. Okul takımımıza başarılar diliyoruz.

Kas

Değerler Eğitimi Kulübü Faaliyetleri

Yazar Mehmet KIZILKAYA ile söyleşi

Ekm

Okulumuzda Matematik Öğretmeni Şeyhmus SAVCI ´nın rehberliğinde öğrenci meclisi başkanlığı seçimleri başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz Çok Amaçlı Toplantı Salonunda;22.10.2017 tarihinde velilerin  katılımıyla okul-aile birliği genel kurulu toplantısı yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda çeşitli  kurulların asil ve yedek üyeleri seçildi.Eğitim ve öğretimin genel konuları değerlendirildi.Toplantının verimli geçtiği görüldü.

Yeni yönetime başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz Müdürü Nuri SARUHAN  taşımalı eğitimden gelen öğrencilerin yemek yediği yemekhaneyi 17.10.2017 tarihinde ziyaret etti. Öğrencilere yemek dağıttı. Öğrenciler ile sohbet ederek ilgilendi.

Ekm

Okulumuzda açılan hafta sonu Yetiştirme ve Destekleme  Kursu 07/10/2017 Cumartesi günü başladı.İlk gün öğrencilerin ilgi gösterdikleri görüldü.Okulumuz Müdürü Nuri SDARUHAN sınıf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Kursa devam eden öğrencilerimize ve görevli öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Mardin Masa okulumuzun Özel Eğitim sınıfını ziyaret edip hediyeler verdi

May

Yıl Sonu Etkinliği Öğrencilerimiz Ve Öğretmenlerimizin yoğun mesai harcayarak hazırlamış olduğu tiyatro, şiir dinletisi ve okul korosu, coşku dolu bir şekilde ailelerin de yoğun katılımıyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

May

Mova Park´ın düzenlemiş olduğu Hayalimdeki Bayram konulu resim yarışmasında öğrencilerimizden Ferhat AKBAŞ 2. olmuştur. Jindar AKTAŞ ve Gülsün Bozdemir resimleri ilk 25 resmin arasına girdiği için mova parkta sergilenmeyi haketmiştir. Öğrencilerimizi aldıkları bu başarıdan dolayı kutlarız.

Nis

Mersin´de düzenlenen İller Arası Küçük Kız ve Erkekler kategorisinde kort tenis grup elemelerinde ilimizi temsil ettik.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda 27 Şubat – 20 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen Satranç Turnuvasına yoğun ilgi oldu. 49 öğrencinin katıldığı turnuva zevkli müsabakalarla geçti. Turnuva sonucunda Okulumuz 6 – B Sınıfı öğrencilerinden Zeynep Nalin TERİM rakiplerini eleyerek birinci oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Tüm Öğrencilerimizin Bayramını Kutlarız.

Nis

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası Etkinliği yoğun ilgiyle kutlandı.  Kutlu Doğum Haftası etkinliği Kuran-ı Kerim tilaveti, şiir, kompozisyon, ilahi dinletisi ve öğrencilerimizin tiyatro etkinlikleriyle devam etti.  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup SARI emeği geçen herkese çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Biz de emeği geçen Din Kültürü Öğretmenlerimize ve tüm Öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.