MARDİN / ARTUKLU - 75.Yıl İMKB Ortaokulu

May

Yıl Sonu Etkinliği Öğrencilerimiz Ve Öğretmenlerimizin yoğun mesai harcayarak hazırlamış olduğu tiyatro, şiir dinletisi ve okul korosu, coşku dolu bir şekilde ailelerin de yoğun katılımıyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

May

Mova Park´ın düzenlemiş olduğu Hayalimdeki Bayram konulu resim yarışmasında öğrencilerimizden Ferhat AKBAŞ 2. olmuştur. Jindar AKTAŞ ve Gülsün Bozdemir resimleri ilk 25 resmin arasına girdiği için mova parkta sergilenmeyi haketmiştir. Öğrencilerimizi aldıkları bu başarıdan dolayı kutlarız.

Nis

Mersin´de düzenlenen İller Arası Küçük Kız ve Erkekler kategorisinde kort tenis grup elemelerinde ilimizi temsil ettik.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuzda 27 Şubat – 20 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen Satranç Turnuvasına yoğun ilgi oldu. 49 öğrencinin katıldığı turnuva zevkli müsabakalarla geçti. Turnuva sonucunda Okulumuz 6 – B Sınıfı öğrencilerinden Zeynep Nalin TERİM rakiplerini eleyerek birinci oldu. Turnuvaya katılan öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Tüm Öğrencilerimizin Bayramını Kutlarız.

Nis

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri tarafından hazırlanan Kutlu Doğum Haftası Etkinliği yoğun ilgiyle kutlandı.  Kutlu Doğum Haftası etkinliği Kuran-ı Kerim tilaveti, şiir, kompozisyon, ilahi dinletisi ve öğrencilerimizin tiyatro etkinlikleriyle devam etti.  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup SARI emeği geçen herkese çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Biz de emeği geçen Din Kültürü Öğretmenlerimize ve tüm Öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzun çok amaçlı salonunda kutlandı. Şehitlerimizi Rahmet, Saygı ve Minnetle anıyoruz.

Mrt

Teniste il genelinde yapılan tenis turnuvasında okulumuz öğrencileri dereceyle kupalarına kavuştular

DARBELER VE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE DARBE OLGUSU VE MİLLET EGEMENLİĞİ KÜLTÜRÜ

26-27-28 MAYIS 2017

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Ekm

Okulumuz Çok Amaçlı Toplantı Salonunda;23.10.2016 tarihinde velilerin  katılımıyla okul-aile birliği genel kurulu toplantısı yapıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantıda çeşitli  kurulların asil ve yedek üyeleri seçildi.Eğitim ve öğretimin genel konuları değerlendirildi.Toplantının verimli geçtiği görüldü.

Yeni yönetime başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuzda Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özgür ÖZDEMİR’nin rehberliğinde öğrenci meclisi başkanlığı seçimleri başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.Sınıf temsilcilerinin yanı sıra  oy çokluğuyla okulumuz öğrenci meclisi  başkanlığına 8/C Sınıfından  Zekeriya ABUKAN seçildi.

Yeni meclis başkanımıza başarılar diler,seçimlerde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.