MARDİN / ARTUKLU - 75.Yıl İMKB Ortaokulu

Öğrencilerin özel servis ile taşınması

MEB Okul-Aile Birliği Yönetmeliği gereğince;öğrencilerin özel servis ile taşınması ile ilgili yönetim kurulumuzun almış olduğu karar uyarınca okul-aile birliğimizin gözetim ve denetiminde yapılabilmesi ve kooperatiflerle sözleşme yapılabilmesi amacı ile net öğrenci sayılarına ulaşılabilmesi için velilerimizden talep alınması kararlaştırılmıştır.

Talepte olan velilerimizin dilekçe ile okul-aile birliği başkanlığımıza başvurmalarını rica ederim.04.10.2016

Sürri ŞİMDİ

Okul-Aile birliği Başkanı

(Dilekçe örneği)

……………………………………..OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

(OKUL-AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA)

Velisis bulunduğum Okulunuz…………………..Sınıfı………………………Numaralı öğrencisi

……………………………………………………………………………….’nın okul-aile birliği yönetmeliğine göre tespit edilecek okul aile birliği denetiminde özel servisle okulas göndermek istiyorum.

Gereğini arz ederim.

Yayın: 10.10.2016 - Güncelleme: 11.10.2016 09:07 - Görüntülenme: 186